Προσκλητηρια Βαπτισης Θεμα Ποδοσφαιρο

Μια νέα πρόταση για προσκλήσεις βαπτισης είναι Προσκλητήρια Βάπτισης με Θέμα το Ποδόσφαιρο.

Τον τελευταίο καιρό είναι όλο και πιο πολύ στη μόδα και όλοι όσοι είναι «τρελαμένοι» με το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη τους ομάδα, ψάχνουν προσκλήσεις για βάφτιση με τα χρώματα της ομάδας τους.

Προσκλητηριο Βαπτισης Ποδόσφαιρο
Υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε και σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί και να σας αρέσει.
Όλα τα σχέδια είναι τυπωμένα σε πολύ ποιοτικό χαρτί και τα προσκλητηρια έχουν και φάκελο στα ίδια χρώματα με το κυρίως προσκλητηριο για να ταιριάζουν με τα χρώματα της αγαπημένης σας ομάδας.
Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και έτσι χωρις να πλήρώσετε ακριβά μπορείτε να αγοράσετε τώρα το ιδανικό προσκλητήριο για τη βάπτιση του μικρού μπαλαδόρου!!!

Προσκλητηριο βαπτισης με Θεμα Ποδοσφαιρο

Σε αυτό το άρθρο υπάρχουν μερικά μόνο δείγατα από τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε Προσκλητήρια Βαπτισης Θέμα Ποδόσφαιρο.

Αν στις φωτογραφίες δεν βλέπετε προσκλητήριο με τα χρώματα της ομάδας σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας και θα σχεδιάσουμε το προσκλητήριό σας με το μικρό μπαλαδόρο ντυμένο με τη φανέλα και τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας,  χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην ήδη χαμηλή και ιδιαίτερη προσιτή τιμή που έχουν αυτά τα προσκλητήρια!

Σχολιάστε