Ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε τον τέλειο γάμο

Αγοράστε ένα φάκελο ή ένα φάκελο και γεμίστε το με κομμάτια από περιοδικά και καταλόγους των νυφικών, διακοσμήσεις, ανθοσυνθέσεις και καταλόγους από χώρους δεξιώσεων.
Κρατήστε το πιο ενδιαφέρον και να πάρετε ιδέες και να έχουν συγκεντρωθεί τα στοιχεία επικοινωνίας των επιχειρήσεων.

Αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα θέλατε να περάσετε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής σας.
Οι γνώμες και όχι να ακούσετε καθώς κινούνται μακριά από το όραμά τους και τον κίνδυνο για εμφάνιση γάμο σαν μια καταπιεσμένη άλλες, όχι με το όνειρό του.

Αρχίστε να γράφετε (με μολύβι, γιατί θα σβήσει και να γράψει αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών) τον κατάλογο των ανθρώπων που φαντάζονται ότι θα ήθελαν να έχουν κοντά σας.
Από τη στιγμή που θα ανακοινώσει τη δέσμευσή σας ή εάν σκοπεύετε να παντρευτεί ο κόσμος αρχίζει να αναρωτιέται αν περιλαμβάνεται στη λίστα με το τι είναι καλό να μείνει ένα βήμα μπροστά στους υπολογισμούς τους.

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Εξετάστε αν ο γάμος σας που θέλετε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε μόνοι σας ή αν προτιμάτε να αναθέσετε την οργάνωση μιας επιχείρησης.
Με τον τρόπο αυτό ξεφορτώνεται την ευθύνη να επικοινωνούν μεταξύ των πελατών και προμηθευτών σας (ανθοπωλεία, εστίασης κλπ.) και, παρόλο που ο ίδιος πιστεύει ότι θα σας κοστίσει περισσότερο αυτόν τον τρόπο και τελικά μπορείτε να πάτε με τα φθηνότερα καλύτερες δεξιότητες Οι πηγές της γνώσης και με βάση τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει (και να αναλάβουν το ρόλο του κακού κατά τα μέλη της οικογένειας πέρα ​​από τα επιθυμητά όρια προσπαθώντας να αναμειχθεί, σε περίπτωση που δεν σπέρνουν).

Αποφασίστε εάν θέλετε η τελετή και δεξίωση στον ίδιο ή σε διαφορετικούς και εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για να κινηθεί εσάς και τους καλεσμένους σας από τη μία τοποθεσία στην άλλη.
Αν όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα τόπο διαφορετικό από το περίβλημα του ότι τα ξενοδοχεία και αναζήτηση μορφών μετακίνησης, να αποφασίσει τι θα πληρώσει και τι τους καλεσμένους σας, και σε κάθε περίπτωση, και τους έδωσε μια λίστα με ξενοδοχεία, όπως απαιτείται από το savoir vivre. Και να τους κάνουν κάποια προσπάθεια για να φτάσετε στον προορισμό σας, έχουμε να δούμε και ποια είναι η κόλαση θα μείνει.

Advertisements

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: