Ιδέες για Προσκλητήρια Βάπτισης

Ο προγραμματισμός μιας Βάπτισης μπορεί να είναι μια διασκεδαστική αλλά δύσκολο έργο. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για πολλά Βάπτιση είναι να πάρει το δικαίωμα προσκλήσεις Βάπτιση. Παρακάτω είναι μερικές ιδέες για τις προσκλήσεις Βάπτιση.

1) Themed Κάρτες Βάπτιση – προσκλήσεις Βάπτιση κάρτες είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος να καλέσουν τους επισκέπτες σε ειδική περίσταση σας. Οι κάρτες αυτές έρχονται σε μια ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, και τα θέματα. Ορισμένοι εκτυπωτές θα τυπώσει ακόμη και δικό σας εξατομικευμένο κείμενό σας επάνω στην κάρτα.

2) Ανακοινώσεις γέννησης Candy Wrapper – τα περιτυλίγματα καραμελών είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να ανακοινώσει ένα Βάπτιση. Ο πελάτης θα λάβει ένα μπαρ καραμέλα ή άλλα νόστιμα θεραπεία και το περιτύλιγμα θα περιέχει τις πληροφορίες για το Βάπτιση.

3) Πρόσκληση σε ένα μπουκάλι – Η πρόσκληση σε ένα μπουκάλι είναι μια ακριβότερη, αλλά φανταχτερή πρόσκληση Βάπτιση. Ένα Βάπτιση προσκλητήριο θα είναι τοποθετημένο σε πλαστικό μπουκάλι μωρών. Έγχρωμο χαρτί και άλλα καλούδια μπορεί επίσης να εισαχθεί στο μπουκάλι προτού να παραδοθεί στους φιλοξενουμένους σας.

4) Βάπτιση Save the Μαγνήτες Ημερομηνία – Ένας μαγνήτης Βάπτιση με την ημερομηνία του ντους είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας. Όταν λαμβάνουν το μαγνήτη, μπορούν να το κολλήσει στο ψυγείο τους για να τους υπενθυμίσουν την ημερομηνία του ντους.

5) Εξατομικευμένες Πρόσκληση Fortune Cookie – Ακόμα ένα μοναδικό τρόπο να καλέσει τους καλεσμένους σας είναι να έχετε την πρόσκληση μέσα σε ένα εξατομικευμένο μπισκότο τύχης. Προσκαλέστε τους φίλους σας στο γεύμα και τα μπισκότα τύχης θα περιέχει το μωρό έκπληξη πρόσκληση ντους στην κορυφή από το βράδυ.

Πρωτότυποα Προσκλητήρια Βάπτισης

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες για τα Προσκλητήρια της Φωτογραφίας

Advertisements

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: