Συμβουλές για Προσκλητήρια

Προσκλητήριο Γάμου

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες για τα Προσκλητήρια της Φωτογραφίας

  • Σιγουρευτείτε για να στείλει προσκλήσεις του γάμου τους επισκέπτες πολύ πριν από την τυπική λήξη της προθεσμίας οκτώ εβδομάδων. Οι καλεσμένοι σας χρειάζονται χρόνο για να κάνει ταξιδιωτικές ρυθμίσεις, ώστε στέλνοντας προσκλήσεις του γάμου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα εξασφαλίζει ότι ο μέγιστος αριθμός φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι παρόντες.
  • Συμπεριλάβετε κάρτες κατευθύνσεις ή χάρτες σε κάθε γαμήλια πρόσκληση για να βοηθήσει τους επισκέπτες σας περιήγηση στην πόλη προορισμού.
  • Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα γάμο για να κρατήσει τους καλεσμένους σας ενημερώνονται για τα σχέδιά σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων πληροφοριών που μπορείτε να βρείτε για το ξενοδοχείο και τα ταξίδια ασχολείται. Μερικές πρόσκληση λιανοπωλητές ιστοσελίδα γάμου προσφέρουν πρότυπα για να ταιριάζει με το σχεδιασμό του γάμου σας πρόσκληση για ένα μικρό ποσό.
  • Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αποφεύγετε προσκαλώντας τους ανθρώπους στο κόμμα δέσμευσή σας αν δεν είστε, επίσης, στέλνοντάς τους μια γαμήλια πρόσκλησηΆρθρο από τη φίλη μας την Άννα που έχει το blog prosklitiria.grandblogs.com
Advertisements

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: